GO BACK
    TO MENU

    GRAVIDFOTOGRAFERING

    En graviditet är ren och skär magi fylld av förväntan och kärlek. Jag älskar när jag får ta del av magin en stund och fotografera den blivande mamman och magen.

    En gravidfotografering kan göras på många olika sätt; på olika platser, med olika kläder och tillsammans med olika personer. Egentligen spelar det ingen roll hur eller var man tar bilderna. Även om jag tycker att fjällmiljön förhöjer stämningen i bilden. Det viktigaste är ändå att magen är där – och det är den ju, oavsett om den hunnit växa massor eller knappt något alls – och att du känner dig bekväm och avslappnad.

    Pris gravidfotografering

    Detta ingår i fotograferingspriset:

    • ca 45 minuters fotografering + redigering & sortering
    • Bildgalleri där ni väljer bilder
    • 10 högupplösta bilder som levereras digitalt

    Pris 2 500 kr inkl moms

    Kostnad för 5 extra bilder 1000 kr.

    Priset gäller för fotografering i Hemavan Tärnaby plus 2 mil. Bilersättning tillkommer för plats längre bort än 2 mil.

    Jag har en gravidklänning till utlåning. Men det går också bra att du har dina egna kläder och gärna något som framhäver magen.

    Familj & nyfödd

    Pris och villkor samma som ovan. Jag kommer till er och fotar i er hemmiljö.

     

    Bröllop Bröllop

    Louise & Alfred

    20 juli, 2021 Grattis Louise och Alfred! Vissa par bara vet man att dom kommer att ta hand och visa den omsorg till varandra som är grunden till ett långt liv tillsammans. Jag fick vara med och fota deras vigsel o...
    gravid gravid

    Gravidfotografering i höstfärger

    17 september, 2020 Vi hade planerat den här fotograferingen sen länge men ville vänta till "snyggveckorna" som är ungefär vecka 33-35. När Gina var i vecka 35 så var det hög tid. Gina och magen var så vackra och jag ä...