GO BACK
    TO MENU

    BRÖLLOPSFOTOGRAF I HEMAVAN TÄRNABY

    Jag tycker om att fånga känslor och stämningslägen som gör att den fantastiska dagen som bröllopsdagen är kan bevaras och plockas fram för att återupplevas många år efteråt. Jag känner till Hemavan Tärnaby väl och kan föreslå vackra platser för porträttfotografering.

    - Allt du behöver är kärlek. Kärlek är allt du behöver. John Lennon

    Tretimmarspaketet

    Pris 8 500 kr inklusive moms.

    Tretimmarspaketet är lämpligt för er som vill ha porträttfotografering och fotografering under vigseln. När du bokar det här paketet ingår det också att vi bokar in en träff några dagar innan bröllopet så att jag får höra om era önskemål och vad som är viktigt för er att jag förevigar under er stora dag.

    Samtliga utvalda bilder levereras för webb- och printformat.

    Femtimmarspaketet

    Pris 12 400 kr inklusive moms.

    Femtimmarspaketet är lämpligt för er som vill ha fotografering under förberedelserna, porträttfotografering och fotografering under vigseln. När du bokar det här paketet ingår det också att vi bokar in en träff några dagar innan bröllopet så att jag får höra om era önskemål och vad som är viktigt för er att jag förevigar under er stora dag.

    Samtliga utvalda bilder levereras för webb- och printformat.

    Åttatimmarspaketet

    Pris 19 900 kr inklusive moms.

    Åttatimmarspaketet är lämpligt för er som vill att jag fotograferar förberedelserna, porträttfotografering, fotografering under vigseln, mingel samt början av middagen. När du bokar det här paketet ingår det också att vi bokar in en träff några dagar innan bröllopet så att jag får höra om era önskemål och vad som är viktigt för er att jag förevigar under er stora dag.

    Samtliga utvalda bilder levereras för webb- och printformat.

    Tillägg om ni önskar att fotograferar hela middagen inklusive brudvalsen, be om offert.

    Har du några frågor eller vill boka?

    Berätta om dina önskemål så återkommer jag med en detaljerad offert.