GO BACK
    TO MENU

    Sometimes dreams comes true

    Både Nina och Felix har tidigare jobbat i Hemavan men det var inte här dom träffades utan det var hemma i Skellefteå. När dom planerade sin vigsel blev platsen de valde en fjälltopp strax utanför Hemavan. Jag fick det stora förtroendet att följa med och fota när dom vigdes av Stig Strand uppe på Norra Storfjället. Med sig hade de närmsta familjen och hunden Simba. Brudparet var strålande vackra, vädret var fantastiskt och omgivningarna magiska. Ett av fjällen i fonden är Västerbottens högsta Fjäll, Norra Sytertoppen och bredvid ligger Syterskalet som är ett storslaget landmärke genom vilken Kungsleden har sin sträckning.

    Ninas tatuering på ryggen blev ett fint citat för dagen och något vi aldrig skall glömma: Sometimes dreams come true. Sluta aldrig drömma och livet kommer att ta dig i den riktning du vill.

    Stort grattis Nina och Felix!

     

    Mer info

    Vigseln

    Plats för fotografering

    Kamera 1

    Kamera 2

    Vigselförrättare: Stig Strand