GO BACK
    TO MENU

    Jag ville prova Mallorca i december. Jag tycker inte om sommaren där nere, det är alldeles för varmt för min smak. Det enda jag orkar göra då är att bada och det är ju i och för sig härligt men det som har blivit Mallorca för mig på senare år är ekskogarna och vandringarna i Tramuntana. Det blev en hel del steg varje dag. Gick några för mig nya vandringar t ex Banyalbufar till Esporles. Gjorde en repris på vandringen som jag gjorde för några år sedan från Valdemossa via ärkehertigens väg till Deija. Cyklade MTB en dag upp till Ulf som bor utanför Esporles. Det kommer alldeles säkert att bli fler decemberveckor där nere i framtiden. Oj så skönt att få en dos av ljus när det är som mörkast hemma.

    0 COMMENTS

    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.