GO BACK
    TO MENU

    1. Njut i medvind

    Njut av medvinden. Även om du oroar dig för hur jobbigt det skall bli att vända och åka tillbaka i motvind så blir det inte ett dugg lättare bara för att du har oroat dig. Så passa på och njut när du har vinden i ryggen och du känner dig som en världsmästare. Tillbakavägen blir ändå aldrig lika jobbigt som du har trott.

    2. Ta rygg på en vän

    När det känns tungt, ta rygg på en vän. Din vän kommer inte att ha något emot att ligga först och ta vinden.

    3. Prioritera

    Dagarna med fin is är inte många. Se till att lägga allt annat åt sidan och njut av dem! Underbart är kort, kanske är det just därför som det är så underbart. De dagar man får på isen här uppe är lätträknade. Så fort snön kommer är magin över vad gäller skridskoåkning. Därför är det ingenting som får komma vägen dagar när isen ligger blank.

     

    Bilderna är tagna 5 nov, 9 nov, 10 nov 16 nov och 17 nov.