GO BACK
    TO MENU

    Grattis Frida & Henrik!

    Dagen för Fridas och Henriks bröllop var det mulet men uppehåll. Vi hade fotosessionen i Solberg där det finns många fina miljöer. Att det inte var strålande sol gjorde ingenting eftersom bilderna egentligen blir mer intressanta med lite moln på himmeln.

    Förutom porträttfotograferingen fotade jag brudparet under vigseln, minglet och brudskålen.

    Det var härligt att få fota det här paret som hade varit ihop i 25 år! Ja, det är faktiskt inget hinder att man har varit ihop länge innan man gifter sig. Bröllopsdagen är en magisk milstolpe och jag tror inte det spelar någon roll om man gifter sig efter 1 år tillsammans eller 25. Det är fortfarande lika häftigt att få vara med om den här dagen och få visa varandra och världen att det är vi som gäller. Då, nu och framåt tillsammans.

     

     

    Så tyckte vi

    om fotograferingen

    Du fick oss att slappna av under fotograferingen och vi är så glada över att just du fotade oss, så fantastiska bilder.

    - FRIDA & HENRIK
    /