GO BACK
    TO MENU

    Grattis Mia & Aron!

    Det hade varit varmt någon vecka och fjällets alla blommor och örter stod i blom. Det var så grönt, så gult, så lila som det någonsin kan bli. Till och med vattnet i sjön har dagen till ära antagit en djupblå vacker färg som är svår för en människa att ens föreställa sig.

    Fjällets skönhet förgylldes av Mia och Aron, deras barn, vänner och familj som firade bröllop vid Björkvattnets strand. Carin från Stall Granås fanns på plats med hästen Eilert och drog brudparet från Mobackagården till Björkvattnet. Brudföljet gick till fots efter brudparet längs grusvägen som leder ner till sjön. Allt var väldigt vackert och stämningsfullt.

    Vi hade en trevligt porträttfotografering innan vigseln som började med att vi tog familjeporträtt. Barnen var tålmodiga och gjorde nästan precis som vi ville. Det krävdes lite lock och pock men jag tycker att bilderna blev härliga. När vi var klara med familjeporträtten fick brudparet åka med mig ner till sjön där jag hade pratat med en kompis om att få fota utanför deras hus som ligger fint vid vattnet.

    Jag är glad för förtroendet och hoppas att bilderna blir till glädje och bevarar minnet från en av livets härligaste dagar.

    Mer info

    Plats för vigseln

    Frisör

    Brudbukett

    Plats för bröllopsfesten

    Vigselförrättare

    Kamerautrustning

    Vid sjön Björkvattnet