GO BACK
    TO MENU

    20 år som gifta firade vi med en tur till ett favoritställe på Helgeland

    Luröy – Onöy når man med färja eller hurtigbåt från Stokkvågen. Det är två öar som sitter ihop med varandra genom en bro. Det finns en del markerade stigar på ön och jag försökte leta rätt på var de startade. En del av dem gick jag i sin helhet, t ex upp till Onöyfjället. En liten topp men med fantastisk utsikt.

    Såklart spenderades en stor del av tiden spenderades på havet. Vid de två senaste besöken har vi paddlat och tältat men den här gången hyrde vi en båt och bodde i en rorbu. Allt har sin tid och sin charm.

    0 COMMENTS

    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.