GO BACK
    TO MENU

    På skidor till Skidbäcksstugan

    Skid- och stugtur, bl a till Nedre Ältsvattnet där vi rastade bredvid Evert Stenmark, Ripjägarns hopfallna kåta. Det var på de här sluttningarna han på 50-talet jagade ripa och hamnade i en lavin men räddades mirakulöst efter 8 dygn.

    Några svanar låg och simmade i Ältsån men lyfte när vi kom för nära.

    Det är skoterförbud i hela området norr om Tärnasjön vilket gör att det är väldigt tyst och folktomt. Mobiltelefonerna funkar inte här och det kanske också är en bidragande orsak till att vi inte såg en enda människa på hela helgen.

     

    0 COMMENTS

    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.