GO BACK
    TO MENU

    Workshop och pepp

    I september deltog jag i en workshop på Mallorca i bröllops- par- och graviditetsfotografering.

    Det var Emma Schödin och Nathalie Nyberg, två bröllops- och lifestylefotografer från Stockholm som höll i workshopen. Vi fick uppleva 4 dagar fulla av föreläsningar, diskussioner, fotografering, bildbearbetning och trevligt umgänge. Med mig hem till min portfolio fick jag massor av bilder på våra fantastiska modeller som vi fotade i olika magiska miljöer.

    Bröllopsfotograf på Mallorca

    I framtiden vill jag gärna fota bröllop på Mallorca och det vore jättekul att få jobba tillsammans med min bror Ulf Bernström som förrättar bröllop och sjunger. Läs mer om Ulf här:  Wedding Celebrant Palma De Mallorca.

     

    Graviditets- och parfotografering

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.