GO BACK
    TO MENU

    Grattis Josefin & Oskar!

    Josefin kommer från södra Finland och Oskar från Umeå. De träffades på Cypern, bor nu söder om Stockholm och de gifte sig i Hemavan tack vare att Oskars föräldrar har fritidshus i Klippen och för att de båda två trivs med att vistas här i våra fjäll!

    Den här lördagen i mitten av augusti visade prognosen på ett ihållande regn men att det inte skulle börja förrän vid 15-tiden. Mulet väder är inga problem, allt blir nästan vackrare då än om det är strålande solsken, men ihållande regn blir besvärligt med tanke på att porträttbilderna skulle tas utomhus. Som tur var visade prognosen rätt och vi hann ta bilderna med god marginal innan regnet började.

    Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans och det var så bra gjort av dem att de följa med ner till vattnet för att ta porträttbilder. Det är inte lätt att balansera på stenar i högklackade skor men det fixade Josefin med bravur!

     

    Mer info

    Vigsel

    Brudbukett och blommor

    Bröllopsmiddag

    Helikopter

    Hemavans kapell