GO BACK
    TO MENU

    Vi tänker gifta oss någon gång i maj, på fjället, en dag när det är fint väder, vill du vara vår bröllopsfotograf?

    Ungefär så löd frågan från Emelie och Rickard. Jag tvekade inte en halv sekund innan jag sa ja, -hör bara av er några dagar innan. Sofi Marberg som är vigselförrättare fick samma fråga och hon var också med på noterna. Emelie och Rickard är mina grannar och bor i Tärnaby, därför kändes det extra roligt att få vara med på deras stora dag.

    Så kom andra veckan i maj och väderprognosen såg lovande ut, vi bestämde att vi skulle ses vid Solbergsgården kl 16.00 den 9 maj. Emelie hade en klänning sydd av Sara Svonni och Rickard hade ljus skjorta och kavaj. Kavajen åkte av ganska snabbt eftersom han drog vagnen med deras två barn. Det är inte brant när man följer vinterleden från Solbergsgården men det var väldigt varmt och trots allt är det uppför hela tiden.

    Vigseln skedde en bit ovanför trädgränsen och jag såg nästan ingenting pga tårarna som flödade. Det var så vackert!

    Emelies ring hade en gravyr av Ryfjället och var designad av en vän till henne, Amazonit Jewelry.

    Tänker att det är underbart att bröllop kan ha så olika skepnader och tycker det är härligt att man faktiskt får bestämma helt själv hur man vill att sin vigsel skall vara!

    Leve kärleken! Leve Emelie och Rickard!

     

    Mer info

    Plats för vigseln

    Vigselförrättare

    Blommor

    Kamerautrustning

    Skidor

    Norra Storfjället vid Gurken