GO BACK
    TO MENU

    Grattis Malin och Olof!

    Den här bröllopsdagen fick jag äran att hänga med brudparet hela dagen, från förberedelserna till bröllopsvalsen. Malin är dansare till yrket och Olof är polis. Bägge yrkena syns på bilderna tycker jag, Malin genom sin härliga energi och vackra kroppshållning och Olof som stod för det lugna och trygga iklädd polisens stiliga högtidsdräkt.

    Efter vigseln i Tärna kyrka väntade helikoptern för att ta brudparet upp till en fjälltopp. Molnen var ganska låga vilket gjorde att vi bestämde oss för att landa på Drottningledens högsta punkt. Här fick vi fin utsikt och en vacker bakgrund till porträttfotograferingen. Efter fotograferingen på fjället tog helikoptern oss tillbaka till Hemavan och där gick vi ner till Umeälven som låg helt blank och tog en serie med porträttbilder där också innan det var dags att åka upp till Hemavans Högfjällshotell för en toppengod middag och lyckad bröllopsfest.

     

    Mer info

    Plats för vigseln

    Vigselförättare

    Plats för bröllopsfesten

    Brudbukett

    Frisör

    Helikopter

    Kamerautrustning

    Tärna Kyrka

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.