GO BACK
    TO MENU

    Det var -22 grader när jag körde från Tärnaby en strålande vacker lördag i början av mars. Anna & Johan skulle gifta sig utanför Laisaliden och jag hade fått äran att fota bröllopet och ta deras porträttbilder.

    Efter vigselakten åkte vi till TopHelis flygstation i Laisholm. Ett helikopterlyft tog oss upp till en fjälltopp där vi skulle ta porträttbilderna. Att få flyga helikopter och se den vackra fjällvärlden från ovan en dag som denna är enligt mitt tycke en oslagbar upplevelse. När vi landade på Kosnytan som ligger ovanför Hemavan, en bit från Södra Sytertoppen var det bara -6 grader kallt. 16 grader varmare än nere vid Laisaliden! Dessutom var det helt vindstilla vilket inte är vanligt uppe på topparna.

    En toppendag och fina minnen för livet.

    Mer info

    Plats för vigseln:

    Vigselförrättare:

    Plats för bröllopsmiddagen:

    Helikopter:

    Brudbukett:

    Kamerautrustning

    Utanför Laisalidens Fjällhotell

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.