GO BACK
    TO MENU

    Grattis Erica och Andreas!

    När Erica och Andreas var ute och rekade en fin plats att gifta sig på tog de mountainbiken upp på Gurken! Har du gått där vet du vilken prestation det är. De har också åkt Kungsledenrännet tillsammans och då förstår man att det här paret har testat varandra i tuffa förhållanden och det är en bra förutsättning för att hålla ihop i livets med- och motgångar.

    Erica och Andreas bröllop gick av stapeln en vacker höstdag på Gurken som ligger någon mil utanför Tärnaby. Alla bröllopsgäster vandrade upp till en plats strax ovanför trädgränsen och väntade in brudparet som de trodde skulle komma gående till fots men så blev det inte utan de kom flygandes med helikopter och landade prick kl 15 då vigseln skulle starta. Helikoptern med brudparet flög en rundtur från Laisholm via Hemavan, vidare längs Kungsleden och genom mäktiga Syterskalet innan siktet togs på Gurken. Vilken bonus att få följa med på flygturen!

    Stig Strand var vigselförrättare och den var också han som gick fram och anvisade en bra plats för landning och hjälpte brudparet ut ur helikoptern.

    Platsen för vigseln var magiskt vacker med Norra storfjället åt ena hållet och sjön Laisan, Laxfjället, Ryfjället åt andra hållet. Parets hund bar fram brudparets ringar, deras treåriga dotter och brudens far höll i kopplet.

    Efter vigseln gick jag tillsammans med paret ner till parkeringen och vi tog porträttbilder under tiden. Eftermiddagsljuset skiftade eftersom molnen kom och for, det här är utmaningen med fjällbröllop, man kan helt enkelt inte styra ljuset utan måste anpassa sig och ta vara på variationerna eftersom det också gör att bilderna blir intressanta. Vi avslutade porträttfotograferingen med att åka ner till stranden i Solberg där vi hade en avslappnad fotostund. Jag tycker att bilderna från stranden extra tydligt visar kärleken, glädjen, lugnet, tryggheten de känner inför varandra.

    Jag är väldigt glad och tacksam att ni valde mig som er bröllopsfotograf. Tack!

    De första bilderna tog jag utanför Trolltunet då brudgummen för första gången den dagen fick se bruden i bröllopsklänningen.

    MER INFO

    Plats för vigseln:

    Vigselförättare:

    Plats för bröllopsfesten:

    Anläggning där gästerna bodde:

    Helikopter:

    Brudbukett:

    Kamerautrustning:

    Gurkfjället ovanför Solberg.

    Lämna en kommentar

    Din e-postadress publiceras inte. Nödvändiga fält är märkta med *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.