GO BACK
    TO MENU

    En extra förmån med att fota bröllop är att jag får upptäcka välbekanta omgivningar med nya ögon. Några dagar innan bröllopsdagen tog jag med mig min bror Ulf på en hundpromenad och gick grusvägar och stigar i Klippen som jag gått, åkt skidor och cyklat på många gånger förut. Jag tog på mig bröllopsfotografens ögon och letade efter platser som skulle ge fina bakgrunder till porträttfotograferingen. Hittade så många fina ställen att jag blev nykär i byn, den känslan är bra att ha i kroppen på själva dagen.

    Som tur var är både brud och brudgum terränggående så dom gick med på mina förslag varav ett innebar en del gående för att komma upp på en otroligt vacker myr där polarullen lyste upp marken som pärlor. Men såklart var det paret själva som var dom riktiga pärlorna, älskar att se kärlek och passion trots att som i deras fall ha varit ett par i 13 år.

    Brudparets barn var också med på fotograferingen och hon höll humöret uppe på ett föredömligt sätt trots att det var varmt.

    Tack Jenny och Fredrik för förtroendet!

     

     

     

     

    Mer info

    Plats för vigseln

    Plats för bröllopsfesten

    Vigselförrättare

    Kamerautrustning

    Bröllopsbukett

    Utanför Sånninggården i Klippen

    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.