GO BACK
    TO MENU

    Sofia och Oscar gifte sig i Hemavankyrkan den 15 juli 2017. Eftersom Oscars föräldrar har stuga i Joesjö och dom har varit där en hel del tyckte dom att det var trevligt att ta bröllopsfoton där uppe.

    Den här sommaren har inte bjudit på stabilt sommarväder precis och den här dagen var inget undantag. När jag åkte upp till Hemavan från Tärnaby på morgonen föll det ett litet strilande regn från den gråa himlen och jag undrade om vi skulle behöva använda plan B, dvs göra fotograferingen inomhus. Plan B vill man helst inte verkställa eftersom en del av varför man gifter sig i fjällen är att också bröllopsfotona skall visa den vackra fjällmiljön.

    Efter det att brudparet var färdigklädda och friserade hos Vivi på Front Frisör i Hemavan tog vi beslutet att köra upp till Joesjö och chansa på att väderprognosen skulle stämma och att regnet skulle upphöra. När vi steg ur bilen i Joesjö fick deras bestman och tärna flankera bruden med paraplyer men i samma stund som vi tog första bilden upphörde regnet nästan helt och hållet.

    Vi började uppe vid Atostugan och stannade till på några platser till när vi åkte tillbaka till Hemavans Wärdshus där bröllopsfesten gick av stapeln. Några av bilderna är också tagna så sent som vid 23-tiden på kvällen och dessa tycker jag är extra sköna eftersom sommarkvällsljuset innehåller mycket magi och kärlek.

    Tack Sofia och Oscar för att jag fick vara med och föreviga er dag!

    Vigsel och bröllopsfest
    Vigseln skedde i Hemavankyrkan av prästen Bo Lundmark och bröllopsfesten hölls på Hemavans Wärdshus .
    Kamerahus och objektiv
    Kamerahus: Nikon D810. Objektiv: 24 mm, 50 mm, 80 mm och 70-200 mm