GO BACK
    TO MENU

    Det har verkligen varit olika fokus genom åren när vi har besökt Helgeland. Vissa år har vi åkt båt runt omkring på havet, andra år har vi paddlat kajak, vissa år har vi dragit barnvagn och letat snäckor på stranden, andra år har vi fiskat och cyklat. Men nu verkar det bli fjällvandring och toppturer när vi åker över till Helgelandskusten. Det är magiskt att se skärgården uppifrån och fjällkedjan vid kusten är respektingivande med massor av toppar som sträcker sig 600-1000 meter rakt upp från havet. Skare fick följa med till Norge för första gången. Nu är han nästan 4 månader gammal och han gillade det skarpt. Även Schäfern Trassla verkade gilla Norge och tältlivet även om hon fick sova utanför tältet.

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.