GO BACK
    TO MENU

    På skärtorsdagen hämtade vi Skare i Vilhelmina. En 8 veckors Bretonvalp har flyttat hem till oss. Det var länge sedan vi senast hade valp, tror det är över 20 år sedan, och vi hade faktiskt glömt helt och hållet hur det är. Nu har vi haft 4 dagar över påskhelgen som han har fått vara hemma och bekanta sig med huset, tomten och oss. Som ett sammanträffande har vi haft en fenomenal skare denna påskhelg så vi kan gå rakt upp i skogen på snön.

    Skare har en på och av knapp. När han har ätit och busat en stund faller han ihop och sover och då får det hända nästan vad som helst, folk kommer och går i huset och han orkar på sin höjd höja på ögonlocken men sen somnar han igen. Blir han däremot för uppvarvad funkar han som ett övertrött barn, då är det svårt att hitta av-knappen.

    Vår ambition är att göra vårt bästa med lydnaden så att han blir en hund som är rolig att ha med sig ut och som funkar bra i hemmet. Den resan börjar nu.