GO BACK
    TO MENU

    Grattis Erika och Johan!

    Det är en utmaning att fota ett vinterbröllop. Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till när man fotar på vintern och vädret är naturligtvis den största osäkerhetsfaktorn. Den här dagen bjöd på alla sorters väder, och framåt eftermiddagen blåste det upp rejält. Men Erika och Johan var tillsynes oberörda av vädret och deras fokus låg på varandra och alla varma känslor som omger ett brudpar på bröllopsdagen. Dom var vackra och naturliga framför kameran trots att vinden ven runt knutarna uppe på Laisaliden. Vi tog några armbrytningsbilder eftersom bägge två är armbrytare och ett intresse dom delar. Det är kul att göra något som man kanske inte förknippar med en bröllopsbild men som blir något unikt för dem.

     

    Mer info

    Vigseln

    Bröllopsfesten

    Kamerautrustning

    Vigseln skedde i Hemavankyrkan