GO BACK
    TO MENU

    Det är mitt i sommaren och en smärtsamt vacker kväll som kräver att man går ut och går och tar vara på den. Regnet lurade visserligen i fjärran, det syntes på himlens ovanligt djupblåa färg men som tur var nådde det inte fram till oss utan förgyllde bara färgpaletten. Allt står i blom man kan nästan inte gå en meter utan att en ny blomma dyker upp i blickfånget. Lars som kan både det svenska och det latinska namnet på nästan alla blommor vi ser på fjället pekar och berättar och vi lyssnar och försöker minnas. Den tjocka fjällfloran har sin egen väska och den tas fram uppe på toppen för att kolla upp några arter. Det är varmt och skönt även på toppen där vi intar kvällsfikat. Som vanligt under ljusa sommarkvällar dyker den Norska visan upp i mitt huvud – Vi skal ikkje sova bort sumarnatta, ho er for ljos til det.

     

    0 COMMENTS

    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.