GO BACK
    TO MENU

    Förra gången jag var upp på den här toppen tror jag att jag var jag 11 år, gick i femman och var på lägerskola. Jag är jätteglad att få komma upp dit igen, det är ett fint fjäll med utsikt åt alla håll, Olfjellet, Okstindan, Ryfjället, Jofjället, Norra Storfjället m fl.

    Vi fick gå till fots en bit från byn innan vi kunde sätta på oss skidorna men sen bar snön fint hela vägen upp. Fjället är inte så brant men vi fick några härliga svängar från toppen. Längre ner var det väldigt mjukt och det sög mer och mer under skidorna desto längre ner vi kom. Vi hade bestämt oss för att jaga snöfälten och stå på skidorna så långt ner som bara var möjligt. Till slut körde Gudrun fast i ett björksnår och det blev ett tydligt tecken att plocka av sig skidorna.

    Det är fint att stå på skidor så här i slutet av maj och att endast iklädd shorts och linne och njuta av snö, sol och värme.

     

     

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.