GO BACK
    TO MENU

    Man kan ju tycka att det är dags att valla in och lägga undan skidorna så här års men det är faktiskt inte läge för det än. Dessa dagar i maj då man kan stanna till en stund på vägen upp och njuta av utsikten utan att börja frysa direkt. Dagarna då man kan sitta på toppen och fika och faktiskt hinna förstå av att man tagit sig ända upp, något som ofta är otänkbart mitt i vintern då man snabbt blir kall om man stannar till. Den smöriga snön som gör en till världsmästare på vägen ner och ansiktet som hettar på kvällen som ett minne av solens strålar. Det är några av sakerna som gör det värt att inte stoppa undan skidorna riktigt än.

     

    0 COMMENTS

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.