GO BACK
    TO MENU

    Grattis Freya och Håkan!

    Fredag den 13:e är allt annat än en otursdag för det här vackra paret. Det var datumet dom gifte sig i Tärna Kyrka och jag fick förtroendet att föreviga deras dag. Porträttbilderna tog vi på Udden i Tärnaby och uppe på Ängesdalslia. Som tur var hade bruden skor som var lämpliga att gå i på dom grusiga och steniga vägarna. Brudens medeltidsinspirerande klänning gjorde att hon såg drottninglik ut och jag tycker om effekten av den vita klänningen mot den gröna väggen av granar som man kan se på en av bilderna. Men det som syns mest är kärleken och det är det som är det häftiga med att gifta sig, att ge sig hän i tvåsamheten och under en dag skapa ett kitt som är en av fogarna för ett långt liv tillsammans.

    Vigsel, frisör och bröllopsfest
    Håret gjordes av Gabriella på Front Frisör i HemavanVigseln skedde i Tärna Kyrka och bröllopsfesten hölls på Nannas Kök & bar.
    Kamerahus och objektiv
    Kamerahus: Nikon D3s Objektiv: 50 mm, 80 mm och 70-200 mm

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.