GO BACK
    TO MENU

    Idag ett för mig nytt fjäll, här har jag aldrig varit förut men jag kommer definitivt hit igen. Först gles fjällbjörksskog och sen när man lämnar trädgräsen kommer man upp till en ås med lagom brant lutning som man följer upp till en liten topp som blev ett lämpligt fikaställe. Efter fikat tog vi ytterligare en kulle till för att se om vi kunde sjön som vi såg på kartan men skall jag vara riktigt ärlig så vet jag inte riktigt var vi var när vi vände. Jag glömde slå på gps:en men det skall jag göra nästa gång.

    Det var otroligt fin utförsåkning, lagom lutning dvs inte för brant och smör-sockrig vårsnö som höll fint nästan hela vägen ner.

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.