GO BACK
    TO MENU

    Tarby Gård har anor från 1300-taletoch ligger vackert belägen i Vallentuna. Gården drivs av Fredrik Andersson och Marianne Holmström sedan 1995. Omgivningarna består avgammalt kulturlandskap med biologiskt värdefulla beteshagar som hålls öppna av gårdens Herefordsdjur. Tarby Gård har gårdsförsäljning av bruna ägg och nötkött av hög kvalité. Naturbeteskött säljs i lådor om 30 kg. Närproducerade livsmedel är nyckelord på gården och djurfodret odlas på gårdens 100 hektar åkermark. På gården bedrivs också entreprenadverksamhet i form av snöröjning, rundbalspressning och utgödsling av djupströbäddar.

    Här fick jag förmånen att fotografera en vacker dag i augusti 2015. Till hemsidan →

    0 COMMENTS

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.