GO BACK
    TO MENU

    Idag blev det repris på Gäutan. När jag vaknade på morgon och tittade ut och såg att sjön hade blivit vit blev jag jättebesviken men när jag förstod att det inte hade snöat under natten utan att det vita bara var frost så kändes det bra igen. När sen solen steg upp över fjällkanten strax innan kl 9 fick jag bråttom att göra mig i ordning. Vad otroligt lyxigt det kändes att bara sätta på sig skejtingpjäxorna och sen bara gå rakt ner till sjön och börja åka. Vi hade stämt träff kl 10 och en efter en anslöt nere på isen. Det blev en tur motsols men när vi kom längst ut på Roparnäset kändes isen för osäker så där gick vi över till fots och över till andra sidan, väl där åkte vi en sväng och gick sedan över igen där skoterleden gick förut. Väl tillbaks i Granåsviken var det fullt med barn och vuxna som åkte skridskor och spelade hockey. Om än inte blank så var isen helt perfekt även idag.

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.