GO BACK
    TO MENU

    Senaste veckan har bilder på skridskoåkare börjat strömma in på facebook och vad den här dagen skulle handla om kändes ganska given. Vädret i Tärnaby var mulet, regnigt, dimmigt och tråkigt. När jag kollade in Yr.no och SMHI.se var det bara uppe vid Umbukta jag kunde se att det fanns solchans och eftersom snön hittils har kommit från öster, och snö vill vi inte ha på isen, så kändes det som det var nordväst som var riktningen för dagen. När vi kom fram till Umskaret var inte ens halva sjön frusen men vi gick ner och kände på isen och kunde konstatera att den skulle bära. Eftersom det hade regnat var det vatten på isen och det gjorde att isen blänkte ännu mer än vad den gör i vanliga fall. Nu är ispremiären avklarad för den här säsongen och så mycket vackrare kunde det inte bli.

    0 COMMENTS

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.