GO BACK
    TO MENU

    Början av oktober… ute i skogen…några badkar och en bastu från Hikki. Det enda som skulle ha kunnat stoppa mig från att bada var en barrikad av något slag.. och en kraftig förkylning. Nu blev det förkylningen som satte stopp.

    Det eldades i två av badkaren och i det tredje var det kallvatten. Detsamma var det också i duschen men efter en stund inne i bastun såg det nästan uthärdligt att ställa sig under vattnet som säkert inte var mer än några grader varmt. Hörde att ett spa Mitt i Bäcken kan bli permanent och möjligt att hyra nästa sommar. Hoppas det.

     

    Vill du se mer bilder från Hikkis härliga Naturspa? Här är några bilder jag tog i Björkvattnet 2012>

    0 COMMENTS

    Lämna en kommentar

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.