GALLERIES
        GO BACK
        TO MENU
        MATFOTOGRAFERING

        Jag tycker om att laga mat och jag tycker om att fotografera. Ibland kombinerar jag dessa två intressen.

        30 juli, 2017

        Bästa sättet att tillaga Röding

        Enkelt och gott blir det när man virar in Rödingen i ett foliepaket och lägger det på grillen eller i ugnen. Fisken blir ångkokt och ingen vätska eller smak går till spillo. Salta och peppra med ...
        30 juli, 2017

        Lasagne dagen till ära

        Jag utgick från Jamie Oliver´s hot Lasagne när jag gjorde Lasagne på Lasagnedagen den 29 juli.
        4 juli, 2017

        Blåbärskaka med kokoschips

        Jag testar lite olika användning av rostade kokoschips som jag har blivit förtjusta i. Här hamnade de tillsammans med grädde, ägg och socker som topping på en blåbärskaka.
        21 februari, 2017

        Matfotografering på Fica i Hemavan

        Uppdraget var att fota rätterna på Ficas meny. Bilderna skall användas till bildskärmar i gallerian samt till sociala medier.
        5 februari, 2017

        Citrustider

        Broccoli, apelsinklyftor, salladslök, lite olivolja, vitvinsvinäger och salt. Det var allt som behövdes för att göra en supergod sallad.    
        3 februari, 2017

        Dags för grönt

        Nu har jag laddat upp för en hälsovecka. Mycket grönsaker och frukt känns helt rätt nu när ljuset är på väg tillbaka. Dagens lunch blev en Rawfoodsoppa.  
        5 februari, 2012

        Fisksoppa med rostade tomater och fänkål

          Jag brukar ganska ofta göra en klar fisksoppa med saffran och fänkål mm. Det här receptet var något annorlunda än vad jag brukar göra men den här soppan blev riktigt bra. Jag hade också i fä...
        22 januari, 2012

        Våffeljärnsbruk

        Inte en minut har jag varit utomhus idag, samma väder som igår men idag fanns det ingen energi för skidåkning. Jag fick för mig att jag skulle göra våfflor och plockade fram våffeljärnet från stenålde...
        21 januari, 2012

        Nu är det fulländat

        Varför bor du i Tärnaby? Den frågan fick jag tidigare i veckan. Svaret kom ganska snabbt att det är p ga naturen. Jag vet också vad jag saknar med att bo här men när vi nu har fått ett bra bageri ...
        18 december, 2011

        Julgodis från Tärnafjällens bageri & konditori

          Mmm dom här sparar jag till nästa helg.